Gyönyörű környezet jó idő és „okos” halak fogadták az utolsó elődöntő versenyzőit 2023. augusztus 12–13-án Koroncón, a Torma Lake-en.

Több mint 10 kilós átlagfogás, sok halvesztés, gondolkodós peca és látványos fárasztások jellemezték a versenyt. A fogások 90%-a ponty, 10%-a amur volt, ezért a limitellenőrzés során a legtöbb versenyző szinte csak kukoricát mutatott be. Az első napon Hamar Ferenc több mint 40 kilós fogása mellett Füredi Krisztián és Szűcs László szektorközépről elért első helyezése is megsüvegelendő. Cseh Dániel a C-ben hozta a „kötelezőt" a széléről.

A második fordulóban rendkívül kiélezett küzdelem zajlott. Nem volt egyszerű horogra csalni és kifárasztani a Torma Lake lakóit, de ennek ellenére több 40 kiló feletti fogás is született. A dobogót végül a finomszerelékes élmezőny jelenlévő tagjai foglalták el. A verseny győztese két pontos teljesítménnyel és a legtöbb fogott hallal Füredi Krisztián lett. A második helyen Hamar Ferenc végzett 3 ponttal, a dobogó harmadik fokára Baruta Richárd állhatott fel 4 ponttal.

A döntőbe jutott még: 4. Miszori Gábor, 5. Tuboly Zoltán, 6. Csuti Balázs, 7. Gyömörei Zoltán.

Részletes eredmények az alábbi linken:

https://ranglista.mohosz.hu/public/versenyeredmeny?vid=835

II Free Style 6 1 1

II Free Style 6 2

II Free Style 6 3

II Free Style 6 4

II Free Style 6 5

II Free Style 6 6