Tisztelt Horgásztárs!

A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) a Miniszterelnökség Aktív Magyarországért Felelős Államtitkársága felkérésére, az Agrárminisztérium és a Miniszterelnöki Kabinetiroda szakmai közreműködésével horgászturizmus fejlesztése érdekében új Nemzeti Horgászturisztikai Stratégiát készít, s e munka sikeréhez elengedhetetlen a horgászok véleményének, valamint a kiinduló helyzetnek az átfogó ismerete.

Az alábbi kérdőívet a jövő fejlesztéseinek megalapozása, közös munkánk sikere érdekében kérjük töltse ki. A hatályos adatvédelmi jogszabályok alapján a kitöltés, a feldolgozás és a felhasználás során az adatai védelmét és a felhasználás célhoz (horgászturisztika megalapozása) kötöttségét folyamatosan biztosítjuk. 

A kérdőív a https://kerdoiv.nhts2030.hu oldalon érhető el.

A kérdőív kitöltéséhez kapcsolódik egy nyereményjáték, melyben azok, akik megadják horgászkártya számukat, valamint e-mail címüket sorsoláson vesznek részt. Minden 1.000 db beküldött űrlaphoz kapcsolódóan a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra:

- I. díj: 1 db éves (2024. évi) összevont, korosztály, jogosultság szerinti országos területi jegy (1 nyertes részére)

- II. díj: 1 db 50.000 Ft értékű horgászcikk utalvány (1 nyertes részére)

- III. díj: 2 db 25.000 Ft értékű horgászcikk utalvány (2 nyertes részére)

- IV. díj: 3 db 10.000 Ft értékű horgászcikk utalvány (3 nyertes részére)

- V. díj: 3 db 1 éves előfizetés a Magyar Horgász magazinra vagy 1 éves előfizetés a digitális Magyar Horgászra (3 nyertes részére)

A nyereménysorsolásra 2023. október 25-én 14:00 órakor kerül sor. A kitöltés határideje 2023. október 10.

Segítségét, támogató hozzáállását ezúttal is nagyon köszönjük!

NHTS2030 Munkacsoport