MOHOSZ hu 728x90 2

Log in

MOHOSZ Agárdi Horgásztanya, Üdülő

Nyugodt, kellemes környezetben várja a horgászni, üdülni, pihenni vágyókat !

 
MOHOSZ Agárdi Horgászüdülő Szállásdíjak 2017.
/fő/éjszaka 1-2 éjszaka esetén 3 éjszakától
"1"ágyas 8 000 Ft 7 500 Ft
2 ágyas 5 500 Ft 5 000 Ft
3 ágyas 5 000 Ft 4 500 Ft
apartman 5 500 Ft 5 000 Ft
pótágy 2 500 Ft 2 000 Ft
IFA 430 Ft
 
Egyéb szolgáltatás díjak
házi kedvenc (kutya, macska) kisállat/éj 1 500 Ft
vendég napijegy látogatók részére 1 600 Ft
csónakbérlés 1 napra 1 800 Ft
csónakbérlés 6 napra 7 000 Ft
csónakmotor bérlés 1 napra 3 500 Ft
csónakmotor bérlés 6 napra 16 000 Ft
pót akkumulátor bérlés 1 napra 1 000 Ft
kerékpár bérlés 1 napra 1 000 Ft

További információk: +36-30-748-8351 mobil, +36-22-700-018 vezetékes telefon 

E-mail: 

Az egyidőben 26 fő vendég fogadására alkalmas üdülőépület felső szintjén komfortos 2-3 ágyas szobák, ill. több helyiségből álló 3+1 és 4+2 ágyas üdülőrészek, valamint a földszinten közös konyha és hangulatos étkezőhelyiség áll a vendégek rendelkezésére. Bográcsozni, grillezni az udvaron kialakított helyen lehet, az elkészült ételeket a szaletli alatt is elfogyaszthatják a vendégek. A 26 fős szállás lehetőség mellett az 50 fős előadóterem, és a 80 fős udvari szaletli alkalmas tanfolyamok, tanácskozások, horgászversenyek, baráti találkozók és családi ünnepek megrendezésére egyaránt.

A vendégek az üdülés időtartama alatt kedvezményesen bérelhetnek csónakot , melyet akár horgászatra, akár vízi barangolásra is fel tudnak használni. A horgászoknak eszközeik és a csalik tárolására, valamint a fogások feldolgozására és tárolására is van lehetőségük.

A tóra érvényes területi engedélyeket helyben megvásárolhatják.

A horgászat mellett, vagy a nem horgászó családtagok számára is sok kikapcsolódásra, élményszerzésre, sportolásra nyílik lehetőség a környéken.

Az üdülőtől jól megközelíthetőek a Velencei-tó és Székesfehérvár idegenforgalmi, turisztikai látnivalói. A Madárdal Tanösvény gyalogtúrákhoz, a tavat és a környező településeket összekötő kerékpárút akár egész napos kerékpáros kirándulásra adnak lehetőséget. A menetrend szerint közlekedő hajójáratokkal az egész tó bebarangolható. Vendégeink frissíthetik magukat a különböző kategóriájú strandokon vagy regenerálódhatnak a gyógy- és termálfürdőkben.

Bővebb felvilágosításért hívjon bennünket:
MOHOSZ Agárdi Horgásztanya, Üdülő
GPS: N 47°11,120' E 18°34,418'
Telefon: 06 - 22 - 700 018 , 700 012
Mobil: 06-30-748-8351,
Fax: 06-22 - 700 020 ,
E-mail:

Az üdülő a Velencei-tó déli partján, annak is a nyugati részen fekszik. Megközelítése több irányból lehetséges. Budapest felől (vagy a Balaton irányából) célszerű az M7-es autópályán Székesfehérvárnál letérni Agárd, Gárdony irányába és a dinnyési vasúti felüljáró előtt balra a tóparti útra letérni. Az úton haladva kb. 800-900 méterre, balra a legelső épület az üdülő.

Aki útja során a tó déli partjával is meg kíván ismerkedni, lehajthat az autópályáról a Kápolnásnyéki lehajtónál, vagy a Velence-Nadapi lehajtónál és a térkép szerint Velence városon keresztül érheti el a tó déli parti útját, melyen folyamatosan haladva jut el a nyugati szegletben elhelyezkedő üdülőnkhöz.

Aki vasúttal tervezi az utazását: A dinnyési megálló kb. 900 méterre van a Horgásztanyától. Akár Budapest felől, akár Székesfehérvár irányából érkezik, a felüljáró alatti bekötőútról a parti úton kb. 15 perces sétával érheti el a Horgásztanyát.

Behajtva az üdülő kapuján balra találjuk a tágas parkolóhelyeket.

A parkolóval szemben van az épület főbejárata.

Mielőtt belépnénk az üdülőépületbe, járjuk azt körül és ismerkedjünk meg az üdülő saját csónakkikötőjével és kertjével.

A csónakkikötő előterében nagyobb szabadtér található, ahol kerti bútorok vannak elhelyezve, meleg napokon jól esik az árnyékban pihenni és a csatorna élővilágát megfigyelni.

A tóra nyíló csatornán található az üdülő csónakparkja. Bérelhető, megbízható műanyagcsónakok állnak a vendégeink rendelkezésére.

A széles csatornán lehet kievezni a tó nádas, lagúnás illetve nyíltvízi területeire.

Ha az épület körbejárása során tovább haladunk, elmegyünk egy önálló kisebb épülettömb mellett, melynek helyiségeiben tároló helyek, a csalik számára hűtő, a horgászbotok számára zárható szekrények találhatók, ahol a horgászvendégek felszerelései biztonságosan elhelyezhetők. Ugyanitt fedett, szélvédett helyen oldható meg a kifogott halak tisztítása is.

 A nagy területű, gondozott kert több szabadidős tevékenységet tesz lehetővé.

• játszótér, asztalitenisz
• kosárlabdapálya
• horgászás
• sütögetés, bográcsozás
• napozás, pihenés
• szervezett események esetén sátorozás
• rendezvények

Az épület körbejárását az üdülő víz felöli látványával fejezzük be.

A földszinti irodákban lehet az adminisztrációs ügyeket elintézni, és itt lehet a Velencei-tóra érvényes területi engedélyeket is megváltani. Ugyancsak a földszinten található a tágas étkező és a vendégek részére rendelkezésére álló konyha. Az üdülőrészeket, a szobákat az emeleten találjuk. 

 

 

Banner 468 x 60 px