MOHOSZ hu 728x90 2

Log in

Területi engedély árak

A horgászvízre napijegyet váltani a helyszínen, a halőri irodában lehet, még a horgászat megkezdése és a horgászhely elfoglalása előtt!

Elővételre nincs lehetőség!

Napijegy váltásakor a horgász engedélyt a halőr részére kérjük átadni. A horgászat befejeztével, a kifogott hal(ak) és a vezetett fogási napló bemutatása kötelező.

 
 Területi jegy árak:  
Felnőtt napi 3500 Ft
Ifjúsági napi 1400 Ft
Turista napi 2400 Ft

Területi jegyet váltani csak horgászigazolvány, érvényes állami horgászjegy vagy turista állami horgászjegy birtokában lehet. Állami horgászjeggyel rendelkező felnőtt horgász egy időben csak 2 horgászfelszereléssel, a turista állami horgászjeggyel rendelkező horgász és az ifjúsági horgász csak 1 felszereléssel, a gyermek horgász 1 db, egy horoggal szerelt úszós felszereléssel horgászhat.

Felnőtt napijeggyel naponta összesen fogható 4 db napi darabszám-korlátozással védett hal – ide értve az amurt is – ebből kizárólag 2 db lehet egy fajhoz tartozó (maximum 5 kg összesen), illetve amurból csak napi 1 db fogható.
Ifjúsági napijeggyel és a „turista" napijeggyel naponta összesen fogható 2 darab napi darabszám-korlátozással védett hal – ide értve az amurt is – ebből kizárólag 1 darab lehet egy fajhoz tartozó (maximum 3 kg ).

A tározóra érvényes gyermek területi jeggyel naponta összesen 1 kg darabszám-korlátozással nem védett halfaj fogható.
A darabszám-korlátozással nem védett halfajokból naponta összesen 3 kg fogható. Horgászat előtt mindenképpen ismerje meg a tározóra vonatkozó - a MOHOSZ Országos Horgászrendjétől esetenként eltérő - helyi horgászati szabályozást! Ezt legkönnyebben a Határréti-tározó horgászrendjének megismerésével teheti meg.

Banner 468 x 60 px