A koronavírus-járvány miatt a Nemzetközi Édesvízi Horgász Szövetség (FIPSed) egy év kihagyással, 2021. október 23–24-én rendezte meg a klubcsapatok feeder világbajnokságát. A helyszín a bulgáriai plovdivi evezőspályája, ami szép emlékeket idézhet fel a versenysport szerelmeseinek.

Magyarországot a versenyen két klubcsapat, a Carp Zoom – Molnársziget Feeder Club (Baráti József kapitány, Pataki Zoltán másodkapitány, Bakos Bálint, Kocsis László, Schmidt Attila, Szabó Tamás, Tóth Henrik, Végh Tamás versenyzők, Nedvesi János, Túri Pál, Ladányi Béla, Farádi Zoltán segítők) és a Maros–WalterLand (Borda Zsolt kapitány, Lipák András másodkapitány, Bakó Péter, Csillag László, Erdei Attila, Sivák Mátyás, Vidó Ferenc, Walter Tamás versenyzők, Barna Szilárd, Wellner Gábor, Szabó Tamás, dr. Bagdy Árpád Gyula segítők) képviselte. A Maros–WalterLand címvédőként érkezett a világversenyre.

A 34 klubcsapatot felvonultató világbajnokságon a Maros–WalterLand csapat a dobogó harmadik fokára állhatott, újabb éremmel gyarapítva a 2021-es év fantasztikus eredményeit. A Carp Zoom – Molnársziget Feeder Club a 19. helyen végzett a világbajnokságon.

Eredmények:

1. JWP Waterservice – Hollandia 26 pont
2. Drennan Bransley Blacks – Anglia 42,5 pont
3. Maros–WalterLand – Magyarország 51,5 pont