Colors: Orange Color

A hétvégén a csónakos pergetők is megkezdték bajnokságukat. Ebben az évben először a világbajnokság megrendezésével összhangban három egymást követő nap versenyeit fogta össze ez az egy forduló.

A második 3 fordulóval a végéhez közeledik a fenti kategóriák országos bajnoksága. A nők kivételével, - akik az első 3 fordulót a Nagykunsági-főcsatornán horgászták le - mindenki már ismerős helyszínre érkezett meg, hogy a kötelező edzésnap után már élesben mérje össze tudását a versenytársakkal. 

Az utolsó, mindent eldöntő fordulóhoz érkezett a pontyfogó szakág országos bajnoksága. Az eredmények, - melyeket magukkal hoztak a csapatok - egy nagyon szoros, izgalmas verseny képét vetítik előre. Megtörtént a sorsolás, a csapatok megkezdték a horgászhelyek elfoglalását. Az elkészített rács most minden csapatnak egyenlő esélyeket biztosít, de a halakkal nem lehett előre egyeztetni azt, hogy melyik szektorban, melyik helyet részesítsék előnyben. Ez már csak a versenyzőkön múlik. A versenyről folyamatosan tudósítunk, kövessétek figyelemmel ezt a frissülő írást és a közösségi csatornáinkat!

Alig telt el pár hét, és már folytatódik is az utánpótlás korú versenyzők bajnoksága. Ezen a hétvégén újabb 3 fordulóban mérik össze tudásukat a fiatalok az U15, U20 és U25-ös korosztályokban. A helyszínek a jövő évi Ifjúsági VB helyszínei. Az U25-ös versenyzők Szolnok mellett, az Alcsiszigeti Holt-Tiszán, míg az U15 és U20-as ifjak a Kunhegyes-Telekhalom melletti Nagykunsági-főcsatornán küzdenek a bajnoki címekért.