Több mint 28 kilós átlagfogás született Kiskunmajsán, a Majsa-tavon.

2023. július 28–30-án fantasztikus halállomány és gyönyörű környezet fogadta a középdöntő versenyzőit. A fogások 95%-a ponty volt, a fennmaradó részt amurok, keszegek és kárászok adták. A szélső helyek természetesen előnyt jelentettek, valamint a szél iránya is jelentősen befolyásolta az eredményeket. Rendkívüli izgalmak és jó néhány meglepetés jellemezte a versenyt. Több helyen néhány dekán múlt a jobb szektoreredmény, akár a továbbjutás is. A pálya nem „fáradt” el, jól bírta a terhelést így egyenletes eredmények születtek mind a négy fordulóban.
Tóth Krisztián Csaba 7 ponttal megnyerte a kiskunmajsai középdöntőt, a szintén 7 pontos Marosi Péter második és a 9 pontos Sudár Gergő harmadik lett. A döntőbe jutáshoz kevesebb mint 12 pont és több mint 90 kg hal kellett.

A döntőbe jutott:
1.Tóth Krisztián Csaba, 2. Marosi Péter, 3. Sudár Gergő, 4. Kis Ernő Gábor, 5. Sárvári Lajos, 6. Tordai Gábor, 7. Császár László, 8. Kálló Kornél, 9. Szalai Márton, 10. Varga Dániel, 11. Novák János, 12. Tranker Balázs, 13. Csővári Tibor, 14. Tormási Attila.

Részletes eredmények az alábbi linken:
https://ranglista.mohosz.hu/public/versenyeredmeny?vid=819

VIII method ob kiskunmajsa 2

VIII method ob kiskunmajsa 4

VIII method ob kiskunmajsa 5

VIII method ob kiskunmajsa 6