A Magyar Országos Horgász Szövetség pályázati kiírása a 2024. évi „Rajzpályázat” támogatására.

Pályázati kódszám: HUNOP-VIII/4/2024. Jóváhagyva: 2024. március 12. Pályázati határidő: 2024. szeptember 30.

A MOHOSZ Elnöksége, Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központja (a továbbiakban: OHSZK), valamint Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága (a továbbiakban: IOSZB) a jelen felhívással a „MOHOSZ Horgászutánpótlás-nevelési és Oktatási Program (HUNOP)” keretében 2024. évi gyermekrajzpályázatot hirdet meg, melynek fedezetét az elkülönített 2024. évi szövetségi céltámogatási alap biztosítja.

Kedves Pályázó!
Készíts saját rajzot, illusztrációt vagy akár festményt a „Halak országa” jeligével kapcsolatos elképzelésedről. Egy pályázó maximum két alkotással nevezhet, amelyek maximum A3-as méretűek lehetnek, és tetszőleges technikával készülhetnek. A pályázatot az általános iskolák 1–4. osztályos és az 5–8. osztályos tanulói számára, két kategóriában hirdetjük meg és értékeljük.

A nyeremények mindkét korosztályban:
• I. helyezett: díszoklevél, valamint ajándékutalvány 75.000 Ft értékben,
• II. helyezett: díszoklevél, valamint ajándékutalvány 60.000 Ft értékben,
• III. helyezett: díszoklevél, valamint ajándékutalvány 40.000 Ft értékben,
• MOHOSZ OHSZK különdíj: ajándékutalvány 25.000 Ft értékben.

A pályaművek beküldési határideje: 2024. szeptember 30.

Az alkotásodat „RAJZPÁLYÁZAT” megjegyzéssel ellátva a Magyar Országos Horgász Szövetség, 1124 Budapest, Korompai utca 17. címre juttasd el az adataiddal együtt (név, cím, születési év, korcsoport, e-mail-cím, telefonszám). A rajzpályázaton való részvétel részletes szabályai a nyito.mohosz.hu weboldalon kerülnek közzétételre. Az értékelés során kizárásra kerülnek azok a művek, amelyek sablon alapján, másolással vagy nyilvánvalóan felnőtt segítségével készültek. A beérkezett alkotások eredményéről – valamennyi kategóriában – az IOSZB javaslatára az OHSZK dönt. A pályaművek beküldésével a beküldő hozzájárul az általa készített művek MOHOSZ általi közzétételéhez (különösen: weboldalon, közösségi oldalakon, rendezvényeken, kiadványokban) és az írások egészben vagy részben történő felhasználásához és megjelentetéséhez. Nyertesek közzététele: A Magyar Horgász novemberi számának ifjúsági oldalain és a nyito.mohosz.hu weboldalon.