Tisztelt Horgásztársak!

Örömmel értesítjük, hogy a MOHOSZ Elnöksége, Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központja továbbá a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága (a továbbiakban: IOSZB), a „MOHOSZ Horgász Utánpótlás-nevelési és Oktatási Program (HUNOP) 2023” keretében, a 2022. évhez hasonlóan a 2023. február 9-12. között megrendezésre kerülő XXIX. FeHoVa szakkiállításra történő utazáshoz kiegészítő költségelszámolási pályázati lehetőséget hirdet meg.

Az utazási költségek elszámolására lehetőséget biztosítunk azon MOHOSZ szervezeti rendszerébe tartozó tagszövetségek, halgazdálkodási hasznosító speciális jogállású tagok (együtt: tagszervezek) részére, akik biztosítani tudják minimum 12 fő 2023. évi állami jeggyel már rendelkező gyermek, vagy ifjúsági horgász (3-18 év között, kizárólag a HORINFO-ban rögzített státusz fogadható el) szakkiállításra történő feljutását.

Az utazási költségtérítés kizárólag busszal történő utazás esetében minimum12 fő létszámtól, a busz befogadóképességétől függően számolható el maximum bruttó 300.000 Ft értékben. Kísérőként minden megkezdett 12 fő után 1 fő számolható el. A költségelszámolás utólagos, az utaztatást végző tagszervezet nevére helyesen kiállított áfás számlával számolható el, melyen feltüntetésre kerül „FeHoVa 2023. kiállításra történő személyszállítás” szövegezés mellett a szállított személyek száma és a megtett távolság (km). A számlát a tagszervezet részéről teljesítésigazolni szükséges és mellékelni kell hozzá a résztvevő gyermek és ifjúsági horgászok nevét és 2023. évi állami jegy sorszámát tartalmazó táblázatot (aláírva, pecséttel ellátva).

A FeHoVa kiállítás ingyenes belépőiről a Hungexpo Zrt. gondoskodik, az Energofish Kft. ajándéktárgyakkal, és programokkal kedveskedik a kiállítást meglátogató sporthorgász szakkörök résztvevőinek, valamint a MOHOSZ standon a szokásos játékos vetélkedőkkel, tesztekkel és halfelismerő játékkal várjuk a gyerekeket.

Figyelem! Szeretnénk felhívni a szíves figyelmüket arra, hogy a gyermekek csak felnőtt kísérők jelenlétében utazhatnak és tartózkodhatnak a kiállítás teljes területén, valamint a gyermekek által okozott károkért és az esetleges balesetekért az OHSZK-t felelősség nem terheli. A parkolásra, beléptetésre és a járványügyi szabályokra a HUNGEXPO a későbbieken biztosítja a tájékoztatót azzal, hogy jelen ismereteink szerint a gyermekek beléptetése nem lesz akadályozott.

A belépők és az ajándékok korlátozott száma miatt kérjük, hogy költségtérítési igény esetén az e-mailben megadott linken (https://fehova2023.hunop.hu) található regisztrációs űrlapot kitölteni és a rendszer által e-mailben visszaküldött adatlapot aláírva, pecséttel ellátva scannelt formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjenek

legkésőbb 2023. január 26-ig,

hogy a megadott napon belül a tömeges részvételi csúcsok elkerülése végett óránkénti beosztást tudjuk készíteni. A beosztásról, a csoportok fogadásának meghatározott idejéről legkésőbb 2023. február 2-ig az IOSZB az adatlapon megadott szervezett utazásért felelős személy e-mail címre értesítést küld.