A Magyar Országos Horgász Szövetség Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága 2024. február 8–11. között gyermekprogramokkal várja az érdeklődőket a 30. FeHoVa kiállításon a G pavilon 302B standján.

A 6-18 éves korosztály különböző nehézségű játékos vetélkedőkkel és tesztekkel bővítheti ismereteit. Vizekkel, vízpartok élővilágával, halfajokkal, tilalmi idők és méretkorlátozások szabályaival, valamint egyéb horgászismereti kérdésekkel kapcsolatban interaktív kvízjátékon mérettethetik meg magukat. Az ifjú horgászok szakértők segítségével gyakorolhatják a célba dobást két castingpályán. A legkisebbeknek halfelismerő és memóriakártya-játékkal, valamint horgásztémájú színezőkkel készülünk.

A MOHOSZ évek óta költségelszámolási pályázat keretében támogatja a pályázó tagszervezetek szervezésében érkező gyermekek utazását. Idén 27 csoport érkezik több mint 600 gyermekhorgásszal. A csoportok részére a Hungexpo Zrt. ingyenes belépőket biztosít. Az Energofish Kft. és a MOHOSZ ajándéktárgyakkal és programokkal kedveskedik az ország különböző pontjairól buszokkal érkezőknek.

Mindenkit sok szeretettel várunk!