Megjelent a Magyar Horgász márciusi száma. Ízelítő a tartalomból:
Lábas Norbert: Fővárosi márnák 8. oldal
Ha folyóvízi feederezéshez van kedvem, szinte mindig Budapestre esik a választásom. Nemcsak azért, mert autóval 15 perc alatt kiérek kedvenc helyemre, de azért is, mert annyi hal van a fővárosi szakaszon, amennyit el sem tudunk képzelni. Ezért a pompás halállományért  meg kell szokni a városi közeget.
 
Energo Team: Téli pergetett domolykók 12. oldal
A hideg téli hónapokban legszívesebben ultralight pergetőpálcámmal a kezemben portyázom a csatornák és a patakok partján. Célhalaim a sügérek és a domolykók, közülük a lehűlt vízben szép példányokat foghatok még akkor is, ha a hőmérő higanyszála jócskán a mínusz tartományba süllyed.
 
Szarvas Zoltán: A leánykoncérról 26. oldal
A leánykoncér (Rutilus virgo) helyzete Magyarországon egyre nagyobb figyelmet kap, és egyre többen fogalmazzák meg a véleményüket ezzel kapcsolatban. Mint köztudott, a hal teljes védelmet élvez a hazai vizeken, az esetlegesen horogra kerülő példányokat tilos elvinni. Vannak, akik szerint ezen változtatni kellene. Én nem tartozom közéjük.
 
Timár Mix: Extrém lehetőségek, extra élmények 30. oldal
Mivel hazánkban a feederes horgászat népszerűsége szinte felülmúlhatatlan, ezért a kifejezetten ehhez a technikához kifejlesztett EXTREME keverékek és csalik bemutatásával szeretnénk segíteni a horgászokat abban, hogy a tavaszi vízparton töltött napok sikeresek legyenek. 
 
Dovit Team: Hideg vízi feederezés a Dunán 46. oldal
A vízhőmérséklet csökkenésével együtt változnak a halak táplálkozási szokásai is. Van, amikor ez kedvezően hat az étvágyukra, máskor viszont jócskán megnehezíti a horgász dolgát. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk folyamatosan alkalmazkodnunk kell a körülményekhez, függetlenül attól, hogy folyón, tavon vagy csatornán próbálunk szerencsét.
 
Kovács Márk: Aranypikkelyek 52. oldal
Gyönyörű, kora tavaszi időben érkeztünk az Ipolyra. Eddig csak néhány alkalommal volt szerencsém ott horgászni, de közel-távol ez az egyik legvadabb, legszebb természetes víz a nagy folyó mellett. 
 
Varga Vilmos: Tengeri pergetőhorgászat 56. oldal
Ha valaki Magyarországra születik, akkor kevés esélye van arra, hogy tengeri horgásszá váljon. Számomra is sok év telt el, mire belekóstoltam és teljesen a rabjává váltam.