A MOHOSZ a versenyzők nyilvántartására 2018. február 1-től a SIR kártya helyett a versenyzői engedélyt vezeti be.

 

A versenyzői engedély minden év december 31.-ig érvényesek, ezért ezeket minden évben meg kell újítani!

A versenyői engedélyt a https://nyito.horgaszjegy.hu oldalon  lehet kiváltani. A kiváltás menetéről készült videós segítség itt érhető el: Versenyzői engedély kiváltása videó

A kártya térítési díja 3000 forint, mely tartalmazza az NVESZ felé fizetendő 1000 forintos tagsági díjat, valamint a 2000 forintos versenyzői tagdíjat. Kedvezményre jogosultak a 18 éven aluli sportolók, számukra 1800 Ft a térítési díj, a 14 éven aluli sportolóinknak az 1000 Ft-os alapdíjat kell megfizetnie. A versenyzői engedély térítési díját bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni. Azok a versenyzők, akik ezt nem tudják megtenni, vegyék fel a kapcsolatot versenyszervezőnkkel a csaba [PONT] polyak [KUKAC] mohosz [PONT] hu email címen, vagy az 1 248 2590 központi telefonszámon.

A versenyzői kártya igényléséhez kérjük versenyzőinket, hogy töltsék ki az elektronikus adatlapot.

2020-ben már csak az új, 2020-es évre szóló állami jeggyel lehet kiváltani a versenyzői engedélyt! Első lpésben ezért az új, 2020-as állami jegy számár kell feltölteni a https://nyito.horgaszjegy.hu oldalon! 

Új kiváltóknak először regisztrálni kell a https://nyito.horgaszjegy.hu rendszerébe. Első lépésként fel kell tölteni a 2020 évi állami jegyet a rendszerbe. (Profilom/Állami jegyeim/Új állami jegy hozzáadása!) A regisztrációt követően lépjünk be a versenyzői engedély menüpontba.

FONTOS!

1. Aki korábban 2019-ben már rendelkezett versenyzői engedéllyel, az mindenképp a korábbi engedély számát adja meg! A versenyzői engedély számának megadása után a személyes adatok betöltődnek, kérem ezt ellenőrizzék le és javítsák az esetleges változásokat.

2. Akik nem rendelkeznek korábbi évekből versenyzői engedéllyel, azok ezt a mezőt hagyják üresen, és lépjenek tovább. A megjelenő adatlapon a személyes adatok kitöltése után, a tovább mezőre kattintva lehet tovább lépni.

Új elemként került az adatlapra a „Szövetség” legördülő menüpont. A finomszerelékes versenyzők itt választhatják ki azt, hogy melyik megyei szövetség csapatában kívánnak a Tagszövetségi Csapat Országos Bajnokságon (TCSOB) indulni.

A megjelenő adategyeztetés lapon ellenőrizze le a megadott személyes adatok helyességét, majd kattintson a fizetés gombra. (A kártya díja a születési évet figyelembe véve (ifjúságiaknál a kedvezményt ez figyeli) automatikusan jelenik meg.) A fizetés gombra kattintva a bankkártyás fizetési felületre jutunk. Itt lehet a versenyzői engedélyt kifizetni. A fizetés után megjelenik a versenyzői engedély előfizető felület, ahonnan mind a versenyzői engedély, és az elektronikus számla letölthető. Ehhez kattintsunk az engedély letöltése, vagy a számla letöltése szöveg utáni hivatkozásra.
A megjelenő QR kóddal ellátott versenyzői engedélyt mentsük el, és nyomtassuk ki.